Skip to content

Vi svarar gärna på dina frågor! Om du inte hittar svar på det du söker här nedan är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@optimarehab.se eller ring till oss +46 8 663 33 49.

Lägg till din rubriktext här

Digital träning är ett bra alternativ för dig som behöver handledning även när du är i Sverige. Vi ser det som en fortsättning på träningen i Spanien. Alla som har bokat en resa med Optima Rehab får 50% rabatt under ett år med Optima Online.

När du kommer in på Optima Online kan du välja vilka filmer som du tror/vet är relevanta för dig. Vi har skapat en sorteringsmodul vilket innebär att du kan kryssa i vilken typ av träning du känner att du har behov av. Efter du har kryssat i så kommer datorn att ge förslag på olika filmer.

Vi föreslår 3-4 träningsfilmer per gång. Markera dem som favoriter genom att kryssa på hjärtat. På så sätt behöver du bara välja en gång. Datorn kommer ihåg dina val.

Vi har även en introduktionsfilm som vi tycker att du skall se på innan du börjar träningen. Se här:

Vi erbjuder evidensbaserad rehabilitering dvs. behandling som är baserad på forskning och beprövad verksamhet både i Spanien och på Optima online. Vår unikt höga träningsintensitet i fysioterapi och logopedi i Spanien följer också evidensbaserade rekommendationer.

Optima Rehab är ett företag som har arbetat med neurologisk rehabilitering i många år. Alla våra filmer är framtagna av medicinska experter inom rehabilitering. Filmerna är också granskade av vårt medicinska råd som består av professor Aniko Bartfai, professor Michael Nilsson, fysioterapeut och specialist inom neurologi Camilla Ekwall och fysioterapeuten Emilia Nilsson.  Alla våra filmer presenteras av Optima Rehabs medicinska personal.

Alla våra filmer är framtagna för personer med funktionshinder och vi har också ett säkerhetstänk till de filmer vi har producerat. Alla träningsmoment är mellan 8 – 12 minuter.

Förutom träningsfilmerna finns det informationsfilmer som berör personer som har olika former av funktionsnedsättningar.

Du kan tala med din fysioterapeut men du har också möjlighet att ställa frågor via mail och vi har även livesändningar där du har möjlighet att ställa frågor.

Minst en gång i månaden har vi livesändningar. Då tränar vi tillsammans med en sjukgymnast. Det brukar vara både stående och sittande övningar.

Vi tar tacksamt emot förslag på nya filmer. Maila till info@optimarehab.se

Du kan tyvärr inte pausa utan om du vill börja på nytt är det bara att logga in på nytt och bekräfta dina kontokortsdetaljer.

Du går in på mina sidor och där kan du kryssa i rutan för att avsluta ditt abonnemang.

Play Video